Utleieblogg

Vår utleieblogg gir deg nyttige artikler knyttet til utleie av eiendom, enten det er boliger, ferieboliger, hytter, leiligheter eller andre typer eiendommer. 

For utleiere: 

Dersom du har spørsmål angående utleie, send oss en melding via vårt kontaktskjema

For leietakere: 

Dersom du ønsker å leie hus, leiligheter eller rom for kortere eller lengre perioder, kan du sende en uforpliktende forespørsel her.

For English version - click here


Siste nytt i utleiebloggen: 

Utleiehjelp

11.04.2024

Her finner du en oversikt over firmaer som tilbyr utleiehjelp i forbindelse med utleie gjennom tjenester som eksempel Airbnb, Finn.no, Tripadvisor og flere. Du kan få hjelp med alt fra vask, nøkkellevering, administrasjon og kommunikasjon med gjester og leietakere. Du kan velge å gjøre noe selv eller du kan overlate hele jobben til et firma og bare...

Hvordan leie ut på Airbnb - finn svarene på alt du lurer på her. I denne artikkelen forklarer vi deg hvordan du kommer i gang, fellene du bør unngå og hvordan du kan gjøre din utleievirksomhet mest mulig lønnsom. Artikkelen er skrevet av Airbnb eksperter som har mange års erfaring med å leie ut på Airbnb.

Å leie ut båt på Airbnb er fullt mulig - så lenge båten har en overnattingsplass. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kommer i gang med å leie ut båt på Airbnb og gir deg nyttige tips til hvordan du best kan lykkes med utleie.

Få hjelp til utleie - helt gratis. Vi har lang erfaring med utleie av både hus, rom og leiligheter. Vi hjelper både nye og erfarne utleiere.

Airbnb forsikring - dette må du vite. Hvis du vurderer å leie ut din bolig gjennom en tjeneste som Airbnb, er det flere viktige aspekter knyttet til forsikring du bør være klar over. Hva skjer hvis noe blir ødelagt eller stjålet under Airbnb-utleien?

Sikre deg billig hybel med disse tipsene. Uansett om du skal flytte til Oslo, Bergen, Trondheim eller andre store byer og populære studiesteder, er dessverre bokostnadene høye. Det er knapphet på boliger og hybler, derfor presses prisene i været. Prisene er ekstra høye i tiden rett før studiestart når mange er på leting etter bolig.

Alternativer til Airbnb omfatter plattformer som Booking Homestays, Hotelscombined, Tripadvisor, Homeaway, Couchsurfing og Misterbnb. Her kan du lese om disse utleieplattformene, hvordan du kommer i gang og hvem de passer for.

Hvordan tjene penger på utleie? Er du en av dem som synes det høres fristende ut å få noen ekstra leieinntekt, men ikke helt vet hvordan du skal gå frem? I denne artikkelen viser vi deg hvordan du gjør det.

Mange lurer på om det er mulig å leie hotellrom eller rom for noen timer. Her viser vi deg de ulike mulighetene. Vi formidler også rom til leie for noen timer. Du kan også sende oss en melding via kontaktskjemaet under, så sender vi deg et tilbud dersom vi har noe ledig.

Airbnb regler - alt du må vite. Her kan du lese om nye regler for Airbnb utleie og hva de betyr for deg som leitaker og utleier. I denne artikkelen dekker vi følgende tema:

Å leie ut hytte på Airbnb når du ikke bruker den selv kan være svært lønnsomt. Mange utleiere tjener titusenvis av kroner i uka. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kommer i gang med å leie ut hytte på Airbnb.

Å leie ut gjennom Airbnb kan være en lønnsom inntektskilde, men det kan også være tidkrevende. Med disse smarte ressursene og tjenestene vil utleie gjennom Airbnb gå lettere og du vil tjene mer penger. Her finner du:

Å leie ut på Airbnb kan være både givende og lønnsomt. Over hele verden er det millioner av verter som tjener betydelige inntekter ved å tilby rom og leiligheter gjennom Airbnb.

Airbnb skatt og skatteregler - alt du må vite. I denne artikkelen forklarer vi alt du må tenke på når det gjelder skatt knyttet til utleie gjennom Airbnb. Airbnb har blitt en populær plattform for å leie ut boliger til turister og reisende over hele verden. Selv om dette kan være en enkel måte å tjene ekstra penger på,...


Velkommen til vår utleieblogg 

Her finner du nyttige artikler om følgende: 

Annonsering og markedsføring: Tips og råd om hvordan du kan markedsføre eiendommen effektivt, inkludert bruk av bilder, beskrivelser og prissetting for å tiltrekke gjester.

Booking og reservasjoner: Veiledning om hvordan du kan administrere reservasjoner, innsjekking og utsjekking, samt råd om hvordan du holder kalenderen din oppdatert og svarer raskt på gjestehenvendelser.

Interiørdesign og innredning: Ideer og inspirasjon for å gjøre eiendommen mer tiltalende for gjester, inkludert interiørdesign, møbler og dekorasjonstips.

Vedlikehold og rengjøring: Instruksjoner om hvordan du opprettholder eiendommen i god stand og gir gode renholdsstandarder for gjestene.

Kommunikasjon med gjester: Råd om hvordan du kan kommunisere effektivt med gjester før, under og etter oppholdet, og hvordan man løser eventuelle problemer som måtte oppstå.

Lokale regler og forskrifter: Informasjon om lokale lover og regler som gjelder for korttidsutleie, inkludert informasjon om skatter og lisenser som du som vert må være klar over.

Gjesteanmeldelser og tilbakemeldinger: Tips om hvordan du kan oppfordre gjester til å gi positive anmeldelser og håndtere negative anmeldelser på en profesjonell måte.

Økonomi og skatt: Informasjon om inntektsskatt og andre økonomiske aspekter ved utleie, inkludert hvordan du rapporterer inntektene riktig.

Suksesshistorier og erfaringer: Deling av personlige erfaringer og historier fra verter som har hatt suksess med utleie, inkludert utfordringer de har møtt og hvordan de har overvunnet dem.

Tips og triks: Nyttige tips og triks som kan hjelpe verter med å forbedre utleieopplevelsen, spare tid og øke inntektene.

Har du spørsmål angående utleie? Kontakt oss via vårt kontaktskjema og vi vil komme tilbake til deg normalt innen 24 timer på virkedager.