Fredrikstad korttidsleie og overnatting

Fredrikstad korttidsleie og overnatting formidler rom, leiligheter, hus og andre overnattingsalternativer i Fredrikstad, Sarpsborg og områdene rundt.

 Send oss en forespørsel via vårt kontaktskjema eller les mer om hvilke alternativer vi formidler.


Hvorfor Fredrikstad Korttidsleie?

Fredrikstad korttidsleie tilbyr både økt komfort og kostnadsbesparelser sammenlignet med hoteller og moteller. Under hele oppholdet har du tilgang til alle nødvendigheter; et fullt utstyrt kjøkken for å tilberede måltider, ditt eget private bad og inkluderte fasiliteter er TV og raskt og privat WiFi.

Er du en utleier eller driver med overnatting og korttidsutleie? Vi opplever høy etterspørsel fra potensielle leietakere i ditt område, både for kortvarige opphold og lengre perioder. For annonseringsmuligheter, send oss en melding via vårt kontaktskjema.

Her finner du informasjon om følgende alternativer for korttidsleie:


Om Fredrikstad Korttidsleie

Fredrikstad Korttidsleie formidler rom, leiligheter, hus, hytter og villaer som er til leie på korttidsbasis i Fredrikstad og områdene rundt. Mange av utleieboligene kan leies per døgn, per uke og opptil ett år.

Korttidsleie i Fredrikstad for private

Leilighetene som er formidlet av Fredrikstad Korttidsleie egner seg både for de som ønsker seg rimelig overnatting for noen døgn, en ferieleilighet, eller for de som trenger midlertidig bosted mellom flytting eller av andre årsaker. Vi formidler også pendlerleiligheter.

Korttidsleie i Fredrikstad for bedrifter

Fredrikstad korttidsleie formidler gode bedriftsavtaler som innebærer forutsigbarhet og rimelige priser. Les mer her: Korttidsleie for bedrifter.

Billigste overnatting i Fredrikstad?

Hvis du er på jakt etter den billigste overnattingen i Fredrikstad og områdene rundt, lønner det seg å sammenligne så mange utleiemuligheter som mulig. Her har vi samlet info om en rekke muligheter for korttidsleie og overnatting, slik at du kan finne det tilbudet som passer best for deg.


Nyhet - tjen penger på korttidsleie i Fredrikstad

Fredrikstad er en av Norges mest populære turistbyer og utleiere i Fredrikstad tjener titusenvis av kroner per uke på korttidsleie. Du kan leie ut nesten hva som helst, så lenge det finnes muligheter for å sove, alt fra et gjesterom til hele leiligheter og hus, samt hytter, minihus, campingvogner, båter og til og med telt.

Utleiere i Fredriksted tjener titusenvis av kroner per uke

Er du en av dem som synes det høres fristende ut å få noen ekstra leieinntekt, men ikke helt vet hvordan du skal gå frem? Vi hjelper både erfarne utleiere og deg som ønsker å komme i gang - helt gratis.

Send oss en melding via vårt kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg normalt innen 24 timer på virkedager.

Vi kan blant annet hjelpe deg med følgende:

 • Finn ut hvor mye penger du kan tjene på boligen

 • Vi svarer på spørsmål om forsikring, skatt og regler

 • Vi formidler tjenester knyttet til vask, nøkkellevering, administrasjon og markedsføring

 • Visste du at du også kan leie ut biler, båter, hytter og gjesterom, samt tjene penger på opplevelser?

 • Se også: Leie ut på Airbnb - slik gjør du det

Å få hjelp av oss er gratis og uforpliktende


Airbnb Fredrikstad - korttidsleie og overnatting for kortere og lengre perioder

På delingstjensten Airbnb Fredrikstad finner du et vidt spekter av rom til leie. Det formidles rom i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn. Du kan også leie for lengre perioder.

Via søk er det lett å spesifisere hvilken pris du maksimalt er villig til å betale, hvilken standard du trenger og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer og tettsteder i Norge og nye rom og leiligheter blir stadig lagt til. Selv om prisene er oppgitt per døgn, er det mange som leier ut for lengre perioder. Du kan chatte med utleierne direkte gjennom nettsiden og be om et godt tilbud og få svar på alle spørsmål som du måtte ha.

Slik blir du medlem av Airbnb


Leilighetshoteller i Fredrikstad

Her er en oversikt over leilighetshoteller i Fredrikstad og nærliggende områder, hvor du kan bo med fullt utstyrt kjøkken og møblering. Nesten som hjemme. Å leie en leilighet kan ofte være et både mer komfortabelt og rimeligere alternativ, særlig om man er en familie eller gruppe som bor sammen. Her kan man som regel også bo for lengre perioder, både i privat sammenheng og om man leiser som bedrift:Overnatting i Fredrikstad - populære hoteller:

Dette er de mest populære hotellene  i Fredrikstad

 1. Quality Hotel Fredrikstad: Dette moderne hotellet ligger sentralt i byen og tilbyr komfortable rom, en restaurant med norsk mat, og konferansefasiliteter.

 2. Scandic City Fredrikstad: Beliggende nær Gamlebyen, dette hotellet har moderne rom, et treningsstudio og en restaurant med panoramautsikt over byen.

 3. Hotel Victoria: Et sjarmerende boutiquehotell i en historisk bygning, med individuelt innredede rom, en koselig salong, og sentral beliggenhet nær vannkanten.

 4. Fredriksten Hotell: Plassert i nærheten av Fredriksten festning, dette hotellet tilbyr koselige rom, en hageterrasse og enkel tilgang til turområder og historiske steder.

 5. Gamlebyen Hotell- Fredrikstad: Sentralt plassert i Gamlebyen, dette hotellet tilbyr sjarmerende rom med tradisjonell innredning, en gårdshage og nærhet til kafeer og butikker.

 6. City Hotel Fredrikstad: Et budsjettvennlig alternativ i byens sentrum, med enkle rom, gratis Wi-Fi og enkel tilgang til shopping- og spisemuligheter.

 7. Gjestehuset Kongsten: Et gjestehus i et boligområde, tilbyr enkle rom med delt bad, et felles kjøkken og en avslappet atmosfære.

 8. Kråkerøy Kurs- og Konferansesenter: Beliggende i rolige omgivelser på Kråkerøy-øya, dette konferansesenteret tilbyr komfortable rom, møtefasiliteter og vakker utsikt over det omkringliggende landskapet.

 9. Hotell Fritidsparken: Ligger nær Fredrikstad stadion, dette hotellet tilbyr romslige rom, et treningsstudio og tilgang til de nærliggende sports- og rekreasjonsfasilitetene.

 10. Hotel Fredrikstad: Plassert langs Glomma-elven, dette hotellet tilbyr moderne rom med elveutsikt, en restaurant med internasjonal mat, og en bar/lounge-område for avslapning.Billig hybel i Fredrikstad

Her er noen sider du kan bruke for å finne billig hybel i Fredrikstad og andre steder. Her finner du et bredt utvalg av hybler ved  Høyskolen i Fredrikstad, Universitetet i Fredrikstad, BI og de andre studiestedene

 • Finn.no
 • Hybel.no
 • Billig hybel ved Norges Handelshøyskole
 • Hybel til leie ved Universitetet i Fredrikstad
 • Rimelige hybler ved Høyskolen i Fredrikstad
 • Billig hybel ved kunst- og designhøyskolen
 • Se også: Tips for å finne billig hybel

Korttidsleie andre steder i landet

Vi formidler ikke bare korttidsleie i Fredrikstad, men også de fleste andre steder i landet: