Kristiansand korttidsleie og overnatting

Kristiansand korttidsleie formidler både korttidsleie og overnatting. Her finner du en oversikt over et bredt spekter av rom, leiligheter, hus og ulike overnattingsalternativer i Kristiansand og nærliggende områder. Vi formidler utleiealternativer til både privatpersoner og bedrifter. 

Vi bistår også utleiere i Kristiansand med å komme i gang med å tjene penger på korttidsleie. Vi har mer enn 10 års erfaring og gir råd om alt fra markedsføring til spørsmål knyttet til skatt, forsikring og rapportering. 

Send oss en uforpliktende forespørsel via vårt kontaktskjema eller les mer om de ulike alternativene under.


Hvorfor Kristiansand Korttidsleie?

Kristiansand Korttidsleie formidler en rekke utleiealternativer for både korte og lengre opphold. Uansett hvor lenge du velger å bo, vil du kunne nyte alle bekvemmelighetene du trenger for et komfortabelt opphold. De aller fleste av utleieobjektene vi formidler gir deg følgende fasiliteter:

  1. Velutstyrte kjøkken: De fleste boligene som vi formidler har fullt utstyrte kjøkken hvor du kan tilberede dine egne måltider. Dette gir deg fleksibilitet til å lage mat akkurat slik du liker det.

  2. Private bad: Du vil ha tilgang til ditt eget private bad, noe som gir deg komfort og personvern under oppholdet.

  3. Inkluderte kostnader: Prisen du betaler inkluderer kostnader knyttet til fasiliteter som TV, WiFi og lignende. Slik kan du slappe av uten å bekymre deg for ekstra utgifter.

  4. Egnet for grupper: Våre utleiealternativer passer godt for grupper som ønsker å bo sammen. Dette kan være kollegaer på forretningsreise, venner som utforsker byen sammen, eller familier som ønsker en hjemmekoselig opplevelse.

Kristiansand Korttidsleie formidler flere alternativer for korttidsutleie som passer dine behov og som vil gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig. 

Er du en utleier som tilbyr korttidsutleie eller overnattingsmuligheter i Kristiansand eller nærliggende områder? Vi har stor etterspørsel fra potensielle leietakere og kan hjelpe deg med alt fra annonsering til praktiske ting som nøkkellevering og vask. Ta kontakt med oss via vårt enkle kontaktskjema, og la oss hjelpe deg med å markedsføre dine utleieobjekter til interesserte gjester.

Nyhet - tjen penger på korttidsleie i Kristiansand

Utleiere i Kristiansand tjener godt på utleie av ulike typer utleieobjekter, og inntektene kan ofte nå titusenvis av kroner per uke. Dersom du ønsker å komme i gang med å tjene penger på korttidsleie, kan vi hjelpe deg, det er bare å sende oss en melding via vårt kontaktskjema

Du kan blant annet leie ut følgende: 

  • Gjesterom: Har du et ekstra gjesterom i hjemmet ditt? Dette kan raskt bli en inntektskilde ved å tilby det til reisende som trenger et sted å bo.
  • Leiligheter og hus: Mange utleiere velger å leie ut hele leiligheter eller hus, noe som gir gjestene en hel boligopplevelse mens de besøker Kristiansand.
  • Hytter: Med sin vakre natur og nærhet til skog og sjø, er det alltid etterspørsel etter hytteopphold i Kristiansand-området.
  • Campingvogner og båter: Selv campingvogner og båter kan bli leid ut til de som ønsker å oppleve det maritime eller campinglivet.
  • Telt: For de som liker camping, er det også et marked for teltutleie, spesielt for de som ønsker å utforske naturen i Kristiansand-regionen.

Korttidsleie gir utleiere en flott mulighet til å tjene ekstra inntekt, og det er en stadig økende etterspørsel etter slike overnattingssteder. Uansett om du ønsker å tilby et enkelt gjesterom eller en hel feriebolig, kan Kristiansand være et lukrativt marked for utleiere som ønsker å dele sin plass med reisende fra fjern og nær.

Har du spørsmål om det å leie ut? Send oss en uforpliktende forespørsel. Vi er også eksperter på Airbnb-utleie. 

Å få hjelp av oss er gratis og uforpliktende

Airbnb Kristiansand - korttidsleie og overnatting for kortere og lengre perioder

Via Airbnb i Trondheim kan du utforske et mangfoldig utvalg av tilgjengelige rom, leiligheter og for leie. Du vil oppdage rom i ulike prisklasser, inkludert rimelige alternativer som starter fra bare noen hundrelapper per natt. I tillegg har du også muligheten til å leie rom for lengre tidsperioder.

Gjennom den brukervennlige søkefunksjonen på Airbnb-nettsiden, kan du enkelt spesifisere din øvre prisklasse, standardkrav og ønsket beliggenhet for overnattingen. Dette gjør det enkelt å finne akkurat det rommet eller den leiligheten som passer best for dine behov. Uansett om du foretrekker et budsjettvennlig opphold eller noe mer luksuriøst, vil du finne et bredt utvalg av alternativer på Airbnb

Slik blir du medlem av Airbnb


Leilighetshoteller i Kristiansand

På Kristiansand leilighetshoteller du kan bo med fullt utstyrt kjøkken og møblering. Nesten som hjemme. Å leie en leilighet kan ofte være et både mer komfortabelt og rimeligere alternativ, særlig om man er en familie eller gruppe som bor sammen. Det finnes også mulighet for å leie for lengre perioder, både for bedrifter og private. 

KRSferie leiligheter i sentrum ligger i Kristiansand sentrum, og tilbyr overnatting med uteplass eller balkong, gratis WiFi og flatskjerm-TV samt en hage og grillutstyr.

Sammenign leilighetshoteller her og finn laveste pris her - prisgaranti


Overnatting i Kristiansand - populære hoteller:

Dette er de mest populære hotellene og overnattingsstedene i Kristiansand

Radisson Blu Caledonien Hotel ligger i Kristiansand, en 3-minutters spasertur fra gågaten Markens. Hotellet har lydisolerte rom med gratis WiFi, og du får kostnadsfri tilgang til treningssenteret.

Scandic Sørlandet - Dette hotellet ligger ved Kristiansand Dyrepark og temaparken Kardemomme by, og tilbyr gratis Wi-Fi, hage med utendørsbasseng og gratis adgang til et nærliggende treningsstudio.

Thon Hotel Parken ligger like ved Wergelandsparken og domkirken, 600 meter fra Kristiansand sentralstasjon. Hotellet har gratis WiFi.

Sammenlign hoteller og finn laveste pris her - prisgaranti


Korttidsleie i Kristiansand formidlet av private utleiere

Her kommer du snart til å finne en oversikt over korttidsleie i Kristiansand som formidles av privatpersoner eller små familieeide bedrifter. Disse kan leies via utleietjenesten Airbnb og Booking Homestays 

Boen Gård ligger i Kristiansand, 6 km fra Dyreparken, og har restaurant, avgiftsfri privat parkering, bar og hage. 

Bondegårdan Farm Holiday - Denne fredelige og landlige eiendommen ligger under 15 minutters kjøring fra Dyreparken og Kristiansand sentrum. Den har egen strand og en stor hage. Alle boenhetene har eget kjøkken.

Koselig leilighet til leie i Kristiansand - korttidsleie med stort kjøkken og spiseplass. Kristiansand sentrum er kun 10 minutter unna til fots. Med 2 soverom for opp til 4 gjester.  Les mer her: Koselig leilighet til leie i Kristiansand

Lite hus i Søkne med 4 soverom til leie - Ett deilig lite hus i Søgne i rolige omgivelser nær Tangvall, 4 soverom , kjøkken , 2 bad. Gode og oppredd senge med håndklær inklusiv klar til bruk. Gå avstand til badeplass i ferskvann. Få km til strand. .30 min til Dyreparken. Les mer: Koselig hus i Søgne


Gode tilbud


Billig hybel i Kristiansand

Her er noen nettsider du kan utforske for å finne rimelige hybler både i Trondheim og andre byer. 


Korttidsleie andre steder i landet

Vi formidler ikke bare korttidsleie i Kristiansand, men også de fleste andre steder i landet: