Trondheim Korttidsleie og overnatting

Trondheim korttidsleie og overnatting formidler rom, leiligheter, hus og andre overnattingsalternativer i Trondheim og områdene rundt. Trondheim korttidsleie formidler utleiealternativer både til bedrifter og private. 

Send oss en uforpliktende forespørsel ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema eller les mer om våre alternativer under.


Hvorfor Trondeim Korttidsleie?

Trondheim Korttidsleie formidler behagelige og kostnadseffektive overnattingsopplevelser som overgår hoteller og moteller. Under hele oppholdet ditt har du tilgang til alle nødvendigheter. Du kan tilberede dine egne måltider i et fullt utstyrt kjøkken, nyte ditt eget private bad, og alle kostnader knyttet til TV, WIFI og lignende er inkludert i prisen. Korttidsleie er spesielt egnet for grupper som ønsker å bo sammen, enten det er kollegaer, venner eller familier.

Er du en utleier som tilbyr korttidsutleie eller overnattingsmuligheter? Vi opplever stor interesse fra potensielle leietakere i ditt område, både for korte og lengre opphold. For annonsering, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema.

Vi har flere alternativer for korttidsleie:

 1. Rimelige hus, leiligheter og rom i Trondheim og omegn gjennom Trondheim Korttidsleie.
 2. Budsjettvennlige hybler i Trondheim.
 3. Leilighetshoteller med fullt utstyrte kjøkken.
 4. Airbnb-leiligheter i Trondheim fra kun 125 kroner per døgn*.
 5. Pendlerleiligheter og korttidsleie for bedrifter.
 6. Privat overnatting.

Vi tilbyr også gratis hjelp for å komme i gang med å tjene penger gjennom korttidsleie.


Om Trondheim Korttidsleie 

Trondheim Korttidsleie formidler rom, leiligheter, hus, hytter og villaer tilgjengelige for korttidsleie i Trondheim og nærliggende områder. Mange av våre utleieboliger kan leies på daglig basis, ukentlig eller for perioder opp til ett år.

Korttidsleie i Trondheim for private 

Leilighetene vi formidler er velegnet for de som søker rimelige overnattingsalternativer for noen dager, ferieopphold eller midlertidig boligbehov i forbindelse med flytting eller andre situasjoner. Vi tilbyr også pendlerleiligheter for de som trenger korttidsleie.

Korttidsleie i Trondheim for bedrifter 

Trondheim Korttidsleie tilbyr gunstige bedriftsavtaler som gir forutsigbarhet og konkurransedyktige priser. Du kan finne mer informasjon her: Korttidsleie for bedrifter.

Leter du etter rimelig overnatting i Trondheim? 

Hvis du søker etter den mest økonomiske overnattingen i Trondheim og omkringliggende områder, er det lurt å sammenligne ulike utleiemuligheter. Her har vi samlet informasjon om flere alternativer for korttidsleie og overnatting, slik at du kan finne det tilbudet som best passer dine behov.


Nyhet - tjen penger på korttidsleie i Trondheim

Trondheim er en av Norges mest populære turistbyer, og utleiere i Trondheim tjener titusenvis av kroner per uke på korttidsleie. Du kan leie ut nesten hva som helst, så lenge det finnes muligheter for overnatting, alt fra et gjesterom til hele leiligheter og hus, samt hytter, campingvogner, båter, og til og med telt.

Utleiere i Trondheim tjener titusenvis av kroner per uke

Er du en av dem som finner det fristende å tjene ekstra leieinntekter, men er usikker på hvordan du skal komme i gang? Vi tilbyr hjelp til både erfarne utleiere og de som ønsker å starte - helt kostnadsfritt.

Kontakt oss ved å sende en melding via vårt kontaktskjema, og vi vil normalt svare innen 24 timer på hverdager.

Vi kan blant annet hjelpe deg med følgende:

 • Vi hjelper deg å oppdage inntektspotensialet for din eiendom

 • Visste du at du også kan leie ut biler, båter, hytter, gjesterom og skape inntekt fra unike opplevelser?

 • Vi formidler tjenester som inkluderer rengjøring, nøkkelhåndtering, administrasjon og markedsføring

 • Få svar på forsikrings-, skatte- og regelrelaterte spørsmål

 • Se også: Hvordan leie ut på Airbnb - komplett guide

Å få hjelp av oss er gratis og uforpliktende

Airbnb Trondheim - korttidsleie og overnatting for kortere og lengre perioder

På Airbnb Trondheim finner du et bredt utvalg av tilgjengelige rom for leie. Du vil oppdage rom i ulike prisklasser, inkludert rimelige alternativer som starter fra bare noen hundrelapper per natt. Det er også mulig å leie rom for lengre tidsperioder.

Gjennom søkefunksjonen på nettsiden er det enkelt å spesifisere din øvre prisklasse, standardkrav, og ønsket beliggenhet for overnattingen. Du vil også finne tilgjengelige rom i de fleste større byer og tettsteder i Norge, med stadig tilføyelse av nye rom og leiligheter. Selv om prisene normalt er oppgitt per natt, er det mange verter som tilbyr spesielle priser for lengre opphold. Du kan enkelt kommunisere direkte med vertene via nettsiden for å be om spesialtilbud og få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Slik blir du medlem av AirbnbOvernatting i Trondheim - populære hoteller:

Sammenlign hoteller og finn laveste pris her - prisgaranti


Korttidsleie i Trondheim formidlet av private utleiere

Her kommer du snart til å finne en oversikt over korttidsleie i Trondheim som formidles av privatpersoner eller små familieeide bedrifter. 


Billig hybel i Trondheim

Her er noen nettsider du kan utforske for å finne rimelige hybler både i Trondheim og andre byer. Du vil finne et bredt utvalg av hybler nær populære studiesteder som NTNU og Høyskolen i Trondheim


Korttidsleie andre steder i landet

Vi formidler ikke bare korttidsleie i Bergen, men også de fleste andre steder i landet: