Pendlerboliger til leie

Vi formidler pendlerboliger over hele landet. Send oss en forespørsel eller les mer om våre alternativer under. 

Komfortable pendlerboliger til leie

Korttidsleie.no formidler pendlerboliger de fleste steder i landet, både i Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø Stavanger og flere andre byer. Vi formidler både hybler, leiligheter, rom og hus. Passer både for private og bedrifter. 

Send oss en uforpliktende forespørsel angående leie av pendlerbolig via vårt kontaktskjema, vi kommer normalt tilbake til deg innen 24 timer på hverdager.

Pendlerboligene kan leies per døgn, på ukesbasis eller lengre perioder på månedsbasis.

Pendlerboligen - Ditt Hjem Borte Fra Hjemmet

Oslo Korttidsleie formidler pendlerboliger tilbyr deg alt du trenger for et komfortabelt opphold, enten det er i forbindelse med jobb, studier eller annen pendlerrelatert virksomhet. Vi legger vekt på å formidle pendlerboliger med fasiliteter som gjør det enkelt for deg å bruke boligen som et praktisk og effektivt arbeidssted:

 • Justerbar kontorpult: Et arbeidsområde tilpasset dine behov, slik at du kan jobbe effektivt.
 • Rikelig med strømuttak: Mange strømuttak gjør det enkelt å lade enhetene dine. 
 • Tilgang til flatskjerm: For mindre møter og presentasjoner får du tilgang til flatskjerm.
 • Rask og Pålitelig WIFI: Hold deg tilkoblet med rask og pålitelig WIFI-tilkobling, slik at du kan arbeide uten avbrudd.
 • Kaffemaskin og te: Start dagen din med en god kopp kaffe eller te, tilgjengelig når du trenger det.
 • Oppbevaringsmuligheter:  Lagringsalternativer for dine eiendeler mellom oppholdene.

Pendlerboligene som vi formidler har en sentral beliggenhet, med nærhet til offentlig transport, butikker, kafeer, restauranter og andre viktige tjenester. Uansett hvor du reiser, kan du forvente høy standard og et bredt spekter av alternativer:

 • Varierte boligtyper: Du kan leie alt fra ett rom til 2-roms og 3-roms leiligheter og til og med hele hus. Velg det alternativet som passer best for dine behov.
 • Fullt møblert: Boenhetene er fullt møblert, inkludert tilgang til et velutstyrt kjøkken.
 • Sengetøy og håndklær: For å gjøre oppholdet ditt enda mer komfortabelt er sengetøy og håndklær inkludert i leien.
 • Daglig renhold: Daglig rengjøring kan utføres etter avtale.
 • Inkludert WIFI og strøm: Ingen ekstra kostnader for WIFI og strøm - alt er inkludert i leien.

Kontakt oss i dag via vårt kontaktskjema for mer informasjon om pendlerboligene som vi formidler. 

Lokasjoner: 

Pendlerboliger i Oslo:

Våre pendlerboliger i Oslo tilbyr ideell komfort for jobbreisende og studenter. De er tilgjengelige for både private og bedrifter, og vi tilbyr også langsiktige avtaler for bedrifter som søker praktiske løsninger. Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre pendlerboliger i Oslo.

Pendlerboliger i Trondheim:

I Trondheim formidler vi flere pendlerboliger for kortere og lengre opphold. Disse boligene har en sentral beliggenhet nær kollektivtransport, butikker, kafeer og restauranter. Vi kan også hjelpe med parkering etter avtale. Velg våre Trondheim-pendlerboliger for en bekvem pendlingserfaring.

Pendlerboliger i Bergen:

Våre pendlerboliger og pendlerleiligheter i Bergen er fullt møblerte og gir tilgang til både stue og kjøkken. Vi tilbyr også rimelige hybler og rom til leie, med fleksible leieperioder, inkludert per døgn, per uke og per måned. Utforsk våre alternativer for pendling i vakre Bergen.

Pendlerboliger i Stavanger:

Våre flotte pendlerboliger i Stavanger ligger sentralt i byens hjerte, med umiddelbar tilgang til alle servicetilbud. Vi formidler rom, leiligheter og hus for både kortere og lengre opphold. Sjekk også våre pendlerleiligheter i Stavanger for flere alternativer. Kontakt oss for skreddersydde tilbud.

Pendlerboliger i Tromsø:

Vi er glade for å annonsere våre nyeste tilbud - flotte pendlerboliger og pendlerleiligheter i Tromsø. Send oss en melding via vårt kontaktskjema for mer informasjon og priser, og nyt en praktisk og komfortabel pendlingserfaring i Tromsø.

Pendlerboliger i Kristiansand:

I Kristiansand tilbyr vi fullt møblerte hybler, rom, leiligheter og hus til leie for kortere eller lengre perioder. Vår service inkluderer sengetøy og håndklær, og vi kan organisere daglig rengjøring etter avtale. Ta kontakt med oss for priser og velg våre pendlerboliger for en stressfri pendling i Kristiansand.

Pendlerleiligheter og pendlerboliger andre steder i landet

Uansett hvor du pendler, tilbyr vi praktiske og komfortable boligløsninger som gjør din pendling enklere og mer behagelig. Velg en av våre pendlerboliger og føl deg som hjemme, selv når du er på farten.

Om Kortidsleie.net

Vi formidler rom, leiligheter og hus til leie på kortere og lengre basis, alt fra overnatting noen døgn til ukesleie og månedsleie. Billigere enn hotell, mer komfortabelt. Vi formidler korttidsleie i de fleste byer i Norge, og også i Sverige og Spania.

De fleste enhetene er fullt møblert med alt man måtte trenge for et komfortabelt opphold: Soverom, fullt møblert stue og fullt utstyrt kjøkken. Vi formidler boenheter i alle prisklasser, fra et par hundrelapper per døgn til dyrere leiligheter og hus med meget høy standard.


Emner: Pendlerleiligheter, korttidsleie, pendlerbolig til leiependlerleilighet i Oslo, pendlerleilighet i Bergen, pendlerleilighet i Trondheim