Tromsø korttidsleie og overnatting

Tromsø korttidsleie gir deg en oversikt over rom, leiligheter, hus og andre alternativer for korttidsleie i Tromsø og områdene rundt. Tromsø korttidsleie formidler både til bedrifter og private. 

Les mer om våre alternativer under, eller send oss en uforpliktende forespørsel via vårt kontaktskjema.


Hvorfor Tromsø Korttidsleie?

Tromsø Korttidsleie formidler utleieobjekter som gir deg tilgang til alle nødvendigheter under ditt opphold. De fleste utleieobjektene har både fullt utstyrt kjøkken og raskt og pålitelig WIFI inkludet i prisen. 

Korttidsleie egner seg spesielt for grupper som ønsker å bo sammen, enten det er kollegaer, venner eller familier.

Er du en utleier som tilbyr korttidsutleie eller overnattingsmuligheter? Vi opplever stor interesse fra potensielle leietakere i Tromsø, både for lengre og kortere opphold. Vi kan hjelpe deg med annonsering og rådgivning - helt gratis. Bare skriv oss via vårt kontaktskjema så kommer vi tilbake til deg innen kort tid. 

Vi har flere alternativer for korttidsutleie:

  1. Rimelige hus, leiligheter og rom 
  2. Budsjettvennlige hybler
  3. Leilighetshoteller med fullt utstyrte kjøkken.
  4. Airbnb-leiligheter i Tromsø fra kun 125 kroner per døgn*.
  5. Pendlerleiligheter og korttidsleie for bedrifter.
  6. Privat overnatting.

Vi tilbyr også gratis hjelp for å komme i gang med å tjene penger gjennom korttidsleie.


Nyhet - tjen penger på korttidsleie i Tromsø

Tromsø er en populær turistby og både private og profesjonelle utleiere i Tromsø tjener titusenvis av kroner per uke på å leie ut. Du kan leie ut nesten hva som helst, så lenge det finnes muligheter for overnatting, alt fra et gjesterom til hele hus og leiligheter, rom, hytter, campingvogner, båter, og til og med lavvoer og telt.

Private utleiere i Tromsø tjener titusenvis av kroner per uke

Er du en av dem som finner det fristende å tjene ekstra leieinntekter, men er usikker på hvordan du skal komme i gang? Vi tilbyr hjelp til både erfarne utleiere og de som ønsker å starte - helt kostnadsfritt.

Kontakt oss ved å sende en melding via vårt kontaktskjema, og vi vil normalt svare innen 24 timer på hverdager.

Vi hjelper deg blant annet med følgende:

Å få hjelp av oss er gratis og uforpliktende

Airbnb Tromsø - korttidsutleie og overnatting for kortere og lengre perioder

På Airbnb Tromsø finner du et stort utvalg av rom, leiligheter og hus som leies ut. Du vil finne rom i alle prisklasser, inkludert rimelige alternativer som starter fra bare noen hundrelapper per natt. Gjennom Airbnb er det også mulig å leie rom for lengre tidsperioder, og det har blitt mer og mer vanlig å lei for flere måneder. 

På Airbnb er det enkelt å finne det perfekte overnattingsstedet. Du spesifiserer bare din øvre prisklasse, standardkrav, og ønsket beliggenhet for overnattingen. Deretter kan du velge akkurat hvilke fasiliteter du ønsker. Har du lyst på en leilighet med peis? Ikke noe problem. Har du behov for et hus hvor det er tillatt med hund? Du finner alle mulige valg på Airbnb. 

Selv om prisene på Airbnb normalt er oppgitt per natt, er det mange verter som tilbyr rabatterte priser for lengre opphold. Du kan enkelt kommunisere direkte med vertene via nettsiden og få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Slik blir du medlem av AirbnbOvernatting i Tromsø - populære hoteller:

Sammenlign hoteller og finn laveste pris her - prisgaranti


Korttidutsleie i Tromsø formidlet av private utleiere

Her kommer du snart til å finne en oversikt over korttidsleie i Tromsø som formidles av privatpersoner eller små familieeide bedrifter. 


Billig hybel i Tromsø

Her er noen nettsider du kan utforske for å finne rimelige hybler både i Tromsø og andre byer. 


Korttidsutleie andre steder i landet

Vi formidler ikke bare korttidsleie i Tromsø, men også de fleste andre steder i landet: