Stavanger Korttidsleie og Overnatting

Stavanger korttidsleie og overnatting formidler rom, leiligheter, hus og andre overnattingsalternativer i Stavanger og områdene rundt. Vi formidler utleiealternativer både til bedrifter og private. 

Send oss en uforpliktende forespørsel ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema eller les mer om våre alternativer under.


Hvorfor Stavanger Korttidsleie?

Stavanger Korttidsleie formidler utleieobjekter tilgjengelig for kortere eller lengre perioder. Gjennom hele oppholdet har du tilgang til alle fasiliteter du trenger. Du kan tilberede dine egne måltider i et fullt utstyrt kjøkken, nyte ditt eget private bad, og alle kostnader knyttet til TV, WIFI og lignende er inkludert i prisen. Korttidsleie er spesielt velegnet for grupper som ønsker å bo sammen, enten det er kollegaer, venner eller familier.

Er du en utleier som tilbyr korttidsutleie eller overnattingsmuligheter? Vi opplever stor interesse fra potensielle leietakere i ditt område, både for korte og lengre opphold. For annonsering, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema.

Vi har flere alternativer for korttidsleie:

 1. Rimelige hus, leiligheter og rom i Stavanger
 2. Budsjettvennlige hybler, både for studenter og pendlere
 3. Leilighetshoteller med fullt utstyrte kjøkken.
 4. Airbnb-leiligheter i Stavanger fra kun 125 kroner per døgn*.
 5. Pendlerleiligheter og korttidsleie for bedrifter.
 6. Privat overnatting.

Vi tilbyr også gratis hjelp for å komme i gang med å tjene penger gjennom korttidsleie.Nyhet - tjen penger på korttidsleie i Stavanger

Utleiere i Stavanger tjener titusenvis av kroner per uke på korttidsleie. Det er mulig å leie ut nesten hva som helst, så lenge det finnes muligheter for overnatting. Du kan leie ut alt fra et gjesterom til hele leiligheter og hus, samt hytter, campingvogner, båter, og til og med telt.

Utleiere i Stavanger tjener titusenvis av kroner per uke

Er du en av dem som finner det fristende å tjene ekstra leieinntekter, men er usikker på hvordan du skal komme i gang? Vi tilbyr hjelp til både erfarne utleiere og de som ønsker å starte - helt kostnadsfritt.

Kontakt oss ved å sende en melding via vårt kontaktskjema, og vi vil normalt svare innen 24 timer på hverdager.

Vi kan blant annet hjelpe deg med følgende:

 • Vi hjelper deg å oppdage inntektspotensialet for din eiendom

 • Visste du at du også kan leie ut biler, båter, hytter, gjesterom og skape inntekt fra unike opplevelser?

 • Vi formidler tjenester som inkluderer rengjøring, nøkkelhåndtering, administrasjon og markedsføring

 • Få svar på forsikrings-, skatte- og regelrelaterte spørsmål

 • Se også: Hvordan leie ut på Airbnb - komplett guide

Å få hjelp av oss er gratis og uforpliktende

Airbnb Stavanger - korttidsleie og overnatting for kortere og lengre perioder

På Airbnb Stavanger, vil du oppdage et mangfoldig utvalg av tilgjengelige rom for utleie. Du vil finne rom i ulike prisklasser, inkludert rimelige alternativer som starter fra bare noen hundrelapper per natt. Det er også mulig å leie rom for lengre tidsperioder.

Via søkefunksjonen på nettsiden, kan du enkelt spesifisere din øvre prisklasse, standardkrav, og ønsket beliggenhet for overnattingen. Du vil også finne tilgjengelige rom i de fleste større byer og tettsteder i Norge, med stadig tilføyelse av nye rom og leiligheter. Selv om prisene normalt er oppgitt per natt, er det mange verter som tilbyr spesielle priser for lengre opphold. Du kan enkelt kommunisere direkte med vertene via nettsiden for å be om spesialtilbud og få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Slik blir du medlem av AirbnbOvernatting i Stavanger - populære hoteller:

Sammenlign hoteller og finn laveste pris her - prisgaranti


Korttidsleie i Stavanger formidlet av private utleiere

Her kommer du snart til å finne en oversikt over korttidsleie i Stavanger som formidles av privatpersoner eller små familieeide bedrifter. 


Billig hybel i Stavanger

Her er noen nettsider du kan utforske for å finne rimelige hybler både i Stavanger og andre byer. 


Korttidsleie andre steder i landet

Vi formidler ikke bare korttidsleie i Bergen, men også de fleste andre steder i landet: