Oslo korttidsleie og overnatting

Oslo korttidsleie og overnatting formidler rom, leiligheter, hus og andre overnattingsalternativer i Oslo og områdene rundt.

 Send oss en forespørsel via vårt kontaktskjema eller les mer om hvilke alternativer vi formidler.


Hvorfor Oslo Korttidsleie?

Korttidsleie er både mer komfortabelt og rimeligere enn hoteller og moteller, og du har gjennom hele ditt opphold tilgang til alt du trenger – du kan lage mat i et fullt utstyrt kjøkken, du har ditt eget private bad og alle kostnader til TV, WIFI og så videre er selvfølgelig inkludert.

Er du utleier eller driver du med overnatting og korttidsutleie? Vi har stor pågang fra potensielle leietakere i ditt område - både for korttidsleie og lengre perioder. For annonsering, send oss en melding via vårt kontaktskjema.

Her finner du informasjon om følgende alternativer for korttidsleie:

 • Oslo Korttidsleie - leie av rimelige hus, leiligheter og rom i Oslo og omegn

 • Billig hybel i Oslo

 • Oslo leilighetshoteller

 • Oslo Airbnb leiligheter - fra kroner 125 per døgn*

 • Pendlerleiligheter og korttidsleie for bedrifter

 • Privat overnatting

 • Kom i gang med å tjene penger på korttidsleie - vi hjelper deg - helt gratis


Om Oslo Korttidsleie

Oslo Korttidsleie formidler rom, leiligheter, hus, hytter og villaer som er til leie på korttidsbasis i Oslo og områdene rundt. Mange av utleieboligene kan leies per døgn, per uke og opptil ett år.

Korttidsleie i Oslo for private

Leilighetene som er formidlet av Oslo Korttidsleie egner seg både for de som ønsker seg rimelig overnatting for noen døgn, en ferieleilighet, eller for de som trenger midlertidig bosted mellom flytting eller av andre årsaker. Vi formidler også pendlerleiligheter.

Korttidsleie i Oslo for bedrifter

Oslo korttidsleie formidler gode bedriftsavtaler som innebærer forutsigbarhet og rimelige priser. Les mer her: Korttidsleie for bedrifter.

Billigste overnatting i Oslo?

Hvis du er på jakt etter den billigste overnattingen i Oslo og områdene rundt, lønner det seg å sammenligne så mange utleiemuligheter som mulig. Her har vi samlet info om en rekke muligheter for korttidsleie og overnatting, slik at du kan finne det tilbudet som passer best for deg.


Nyhet - tjen penger på korttidsleie i Oslo

Oslo er en av Norges mest populære turistbyer og utleiere i Oslo tjener titusenvis av kroner per uke på korttidsleie. Du kan leie ut nesten hva som helst, så lenge det finnes muligheter for å sove, alt fra et gjesterom til hele leiligheter og hus, samt hytter, campingvogner, båter og til og med telt.

Utleiere i Oslo tjener titusenvis av kroner per uke

Er du en av dem som synes det høres fristende ut å få noen ekstra leieinntekt, men ikke helt vet hvordan du skal gå frem? Vi hjelper både erfarne utleiere og deg som ønsker å komme i gang - helt gratis.

Send oss en melding via vårt kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg normalt innen 24 timer på virkedager.

Vi kan blant annet hjelpe deg med følgende:

 • Finn ut hvor mye penger du kan tjene på boligen

 • Vi svarer på spørsmål om forsikring, skatt og regler

 • Vi formidler tjenester knyttet til vask, nøkkellevering, administrasjon og markedsføring

 • Visste du at du også kan leie ut biler, båter, hytter og gjesterom, samt tjene penger på opplevelser?

 • Se også: Leie ut på Airbnb - slik gjør du det

Å få hjelp av oss er gratis og uforpliktende


Airbnb Oslo - korttidsleie og overnatting for kortere og lengre perioder

På delingstjensten Airbnb Oslo finner du et vidt spekter av rom til leie. Det formidles rom i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn. Du kan også leie for lengre perioder.

Via søk er det lett å spesifisere hvilken pris du maksimalt er villig til å betale, hvilken standard du trenger og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer og tettsteder i Norge og nye rom og leiligheter blir stadig lagt til. Selv om prisene er oppgitt per døgn, er det mange som leier ut for lengre perioder. Du kan chatte med utleierne direkte gjennom nettsiden og be om et godt tilbud og få svar på alle spørsmål som du måtte ha.

Slik blir du medlem av Airbnb


Leilighetshoteller i Oslo

Her er en oversikt over leilighetshoteller i Oslo og nærliggende områder, hvor du kan bo med fullt utstyrt kjøkken og møblering. Nesten som hjemme. Å leie en leilighet kan ofte være et både mer komfortabelt og rimeligere alternativ, særlig om man er en familie eller gruppe som bor sammen. Her kan man som regel også bo for lengre perioder, både i privat sammenheng og om man leiser som bedrift:Overnatting i Oslo - populære hoteller:

Dette er de mest populære hotellene og overnattingsstedene i Oslo


Korttidsleie i Oslo formidlet av private utleiere

Her finner du utvalgte overnattingsalternativer og korttidsleie i Oslo som er formidlet av private:

Kan kan leies via utleietjenesten Airbnb, Hotelscombined eller direkte på nettsidene


Billig hybel i Oslo

Her er noen sider du kan bruke for å finne billig hybel i Oslo og andre steder. Her finner du et bredt utvalg av hybler ved  Høyskolen i Oslo, Universitetet i Oslo, BI og de andre studiestedene

 • Finn.no
 • Hybel.no
 • Billig hybel ved Norges Handelshøyskole
 • Hybel til leie ved Universitetet i Oslo
 • Rimelige hybler ved Høyskolen i Oslo
 • Billig hybel ved kunst- og designhøyskolen
 • Se også: Tips for å finne billig hybel

Korttidsleie andre steder i landet

Vi formidler ikke bare korttidsleie i Oslo, men også de fleste andre steder i landet:

Gode tilbud

Siste nytt fra Oslo Korttdsleie

Billig hybel i Oslo finner du her. Oslo Korttidsleie formidler et bredt utvalg av hybler til leie i Oslo. Send oss en melding via vårt kontaktskjema så sender vi deg en oversikt over tilbudene som vi har, eller les mer om de ulike alternativene under.

Oslo Korttidsleie formidler et bredt utvalg av ferieleiligheter til leie i Oslo. Send oss en forespørsel via vårt kontaktskjema så sender vi deg et tilbud tilpasset dine behov, eller les mer om de ulike alternativene under.

Billig overnatting i Oslo - her er alternativene. Overnatting i Oslo er dyrt, særlig i høysesongen, men det finnes flere billige alternativer til dyre hoteller. Her er noen forslag til hvor man kan lete om man er på utkikk etter billig overnatting i Oslo:


Emner: korttidsleie leilighet i Oslo, korttidsleie i Oslo, leie leilighet i oslo korttidsleie