Utleieblogg

Her finner du et knippe nyttige artikler knyttet til utleie av eiendom, enten det er boliger, ferieboliger, hytter, leiligheter eller andre typer eiendommer. Dersom du har spørsmål angående utleie, send oss en melding via vårt kontaktskjema. 

Å leie ut på Airbnb kan være både givende og lønnsomt. Over hele verden er det millioner av verter som tjener betydelige inntekter ved å tilby rom og leiligheter gjennom Airbnb.

Airbnb skatt og skatteregler - alt du må vite. I denne artikkelen forklarer vi alt du må tenke på når det gjelder skatt knyttet til utleie gjennom Airbnb. Airbnb har blitt en populær plattform for å leie ut boliger til turister og reisende over hele verden. Selv om dette kan være en enkel måte å tjene ekstra penger på,...

Slik blir du medlem og finner korttidsleie via Airbnb. Tjenesten Airbnb har blitt svært populær de siste årene. Reisende har mulighet til å finne unik og rimelig overnatting og boligeiere kan tjene ekstra penger på utleie av rom, leiligheter, hus og opplevelser.

Å leie ut feriehus kan være en god måte å tjene ekstra inntekt og samtidig utnytte eiendommen din når du ikke bruker den selv.Det finnes muligheter for å leie ut feriehus hele året, eller i perioder av året når etterspørselen er størst. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kommer i gang med utleie av feriehus, punkter du må...

Velkommen til vår utleieblogg 

Her finner du nyttige artikler om følgende: 

Annonsering og markedsføring: Tips og råd om hvordan du kan markedsføre eiendommen effektivt, inkludert bruk av bilder, beskrivelser og prissetting for å tiltrekke gjester.

Booking og reservasjoner: Veiledning om hvordan du kan administrere reservasjoner, innsjekking og utsjekking, samt råd om hvordan du holder kalenderen din oppdatert og svarer raskt på gjestehenvendelser.

Interiørdesign og innredning: Ideer og inspirasjon for å gjøre eiendommen mer tiltalende for gjester, inkludert interiørdesign, møbler og dekorasjonstips.

Vedlikehold og rengjøring: Instruksjoner om hvordan du opprettholder eiendommen i god stand og gir gode renholdsstandarder for gjestene.

Kommunikasjon med gjester: Råd om hvordan du kan kommunisere effektivt med gjester før, under og etter oppholdet, og hvordan man løser eventuelle problemer som måtte oppstå.

Lokale regler og forskrifter: Informasjon om lokale lover og regler som gjelder for korttidsutleie, inkludert informasjon om skatter og lisenser som du som vert må være klar over.

Gjesteanmeldelser og tilbakemeldinger: Tips om hvordan du kan oppfordre gjester til å gi positive anmeldelser og håndtere negative anmeldelser på en profesjonell måte.

Økonomi og skatt: Informasjon om inntektsskatt og andre økonomiske aspekter ved utleie, inkludert hvordan du rapporterer inntektene riktig.

Suksesshistorier og erfaringer: Deling av personlige erfaringer og historier fra verter som har hatt suksess med utleie, inkludert utfordringer de har møtt og hvordan de har overvunnet dem.

Tips og triks: Nyttige tips og triks som kan hjelpe verter med å forbedre utleieopplevelsen, spare tid og øke inntektene.

Har du spørsmål angående utleie? Kontakt oss via vårt kontaktskjema og vi vil komme tilbake til deg normalt innen 24 timer på virkedager.