Alternativer til Airbnb

08.09.2023

Alternativer til Airbnb omfatter plattformer som Booking Homestays, Hotelscombined, Tripadvisor, Homeaway, Couchsurfing og Misterbnb. Her kan du lese om disse utleieplattformene, hvordan du kommer i gang og hvem de passer for. 

Få hjelp til utleie

Er du utleier, kan du få hjelp av oss til å opprette annonser på disse plattformene, eller du kan stille oss spørsmål om utleie. Tjenesten er uforpliktende og gratis. 

Alternativer til Airbnb du bør prøve

I de siste årene har Airbnb blitt en ekstremt populær tjeneste, brukt av mange for å finne rimelig overnatting eller for å generere ekstra inntekt ved å leie ut gjesterommet, leiligheten eller hytten til reisende.

Hvis du ennå ikke er medlem av Airbnb, kan du bruke denne lenken for å registrere deg og samtidig få hjelp fra en av våre erfarne Airbnb-verter hvis du trenger det.

Selv om Airbnb er den mest kjente og populære tjenesten av sitt slag, finnes det flere gode alternativer som i mange tilfeller kan være både rimeligere og enklere å bruke.

Nedenfor gir vi en oversikt over noen av de beste alternativene til Airbnb:


Booking Homestays:

Booking.com, verdens største hotellnettsted, tilbyr også et bredt spekter av private leiligheter og rom som ligner på de du finner på Airbnb. 

Søk overnatting via Booking Homestays her. 

Hotelscombined:

Hotelscombined er en søkemotor som gir deg tilgang til et bredt utvalg av hotellrom og leiligheter over hele verden. Den kombinerer søkeresultatene fra store hotellnettsteder som hotels.com, booking.com, Agoda og flere andre, noe som sikrer at du alltid får den laveste prisen. Du kan også enkelt filtrere søket ditt for å finne leiligheter.

Søk overnatting via Hotelscombined her

Tripadvisor:

Tripadvisor er verdens største reisenettsted, kjent for sine rangeringer og anmeldelser fra millioner av brukere over hele verden. I tillegg til hoteller, formidler Tripadvisor også et bredt utvalg av leiligheter og rom til leie, noe som gjør det til et godt alternativ til Airbnb.

Gå til Tripadvisor

Homeaway:

Homeaway tilbyr et bredt utvalg av ferieleiligheter og feriehus over hele verden, med tusenvis av alternativer tilgjengelige for reisende.

Gå til Homeaway

Misterbnb:

Misterbnb er spesielt rettet mot LGBT-samfunnet og kalles ofte "Airbnb for homofile." Plattformen formidler hus, leiligheter og rom over hele verden. 

Prøv Misterbnb her

Andre Airbnb alternativer

I tillegg til de nevnte alternativene, er det også andre tjenester som kan være verdt å utforske, som VRBO, Couchsurfing og flere andre. Å velge riktig tjeneste avhenger av dine spesifikke behov og preferanser.

Husk at det er viktig å sjekke påliteligheten, anmeldelser og retningslinjer for hvert alternativ før du bestiller overnatting for å sikre en trygg og behagelig opplevelse.


Vi hjelper deg i gang med utleie:

Har du spørsmål om utleie? Send oss en melding via vårt kontaktskjema, og vi kommer tilbake til deg normalt innen 24 timer på virkedager. Tjensten er gratis og uforpliktende. 

Utleieblogg

Emner:  Alternativer til Airbnb, Airbnb alternativer, lignende sider til Airbnb, andre sider som Airbnb