Bergen Korttidsleie og overnatting

Bergen korttidsleie og overnatting formidler et bredt spekter av rom, leiligheter, hus og andre overnattingsalternativer i Bergen. Vi formidler korttidsleie både til bedrifter og private. 

Send oss en forespørsel via vårt kontaktskjema eller les mer om våre alternativer under.


Hvorfor Bergen Korttidsleie?

Bergen korttidsleie er både mer komfortabelt og rimeligere enn hoteller og moteller, og du har gjennom hele ditt opphold tilgang til alt du trenger – du kan lage mat i et fullt utstyrt kjøkken, du har ditt eget private bad og alle kostnader til TV, WIFI og så videre er selvfølgelig inkludert. Korttidsleie passer spesielt for dere som er flere som ønsker å bo sammen og passer både for kollegaer, vennegrupper og familier.

Er du utleier eller driver du med overnatting og korttidsutleie? Vi har stor pågang fra potensielle leietakere i ditt område - både for korttidsleie og lengre perioder. For annonsering, send oss en melding via vårt kontaktskjema.

Her finner du informasjon om følgende alternativer for korttidsleie:

 • Bergen Korttidsleie - leie av rimelige hus, leiligheter og rom i Bergen og omegn
 • Billig hybel i Bergen
 • Leilighetshoteller med kjøkken
 • Bergen Airbnb leiligheter - fra kroner 125 per døgn*
 • Pendlerleiligheter og korttidsleie for bedrifter
 • Privat overnatting
 • Kom i gang med å tjene penger på korttidsleie - vi hjelper deg - helt gratis

Om Bergen Korttidsleie

Bergen korttidsleie formidler rom, leiligheter, hus, hytter og villaer som er til leie på korttidsbasis i Bergen og områdene rundt. Mange av utleieboligene kan leies per døgn, per uke og opptil ett år.

Korttidsutleie i Bergen for private

Leilighetene som er formidlet av Bergen Korttidsleie egner seg både for de som ønsker seg rimelig overnatting for noen døgn, en ferieleilighet, eller for de som trenger midlertidig bosted mellom flytting eller av andre årsaker. Vi formidler også pendlerleiligheter.

Korttidsleie i Bergen for bedrifter

Bergen korttidsleie formidler gode bedriftsavtaler som innebærer forutsigbarhet og rimelige priser. Les mer her: Korttidsleie for bedrifter.

Billigste overnatting i Bergen?

Hvis du er på jakt etter den billigste overnattingen i Bergen og områdene rundt, lønner det seg å sammenligne så mange utleiemuligheter som mulig. Her har vi samlet info om en rekke muligheter for korttidsleie og overnatting, slik at du kan finne det tilbudet som passer best for deg.


Nyhet - tjen penger på korttidsutleie i Bergen

Bergen er en av Norges mest populære turistbyer og utleiere i Bergen tjener titusenvis av kroner per uke på korttidsleie. Du kan leie ut nesten hva som helst, så lenge det finnes muligheter for å sove, alt fra et gjesterom til hele leiligheter og hus, samt hytter, campingvogner, båter og til og med telt.

Utleiere i Bergen tjener titusenvis av kroner per uke

Er du en av dem som synes det høres fristende ut å få noen ekstra leieinntekt, men ikke helt vet hvordan du skal gå frem? Vi hjelper både erfarne utleiere og deg som ønsker å komme i gang - helt gratis.

Send oss en melding via vårt kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg normalt innen 24 timer på virkedager.

Vi kan blant annet hjelpe deg med følgende:

 • Finn ut hvor mye penger du kan tjene på boligen

 • Vi svarer på spørsmål om forsikring, skatt og regler

 • Vi formidler tjenester knyttet til vask, nøkkellevering, administrasjon og markedsføring

 • Visste du at du også kan leie ut biler, båter, hytter og gjesterom, samt tjene penger på opplevelser?

 • Se også: Leie ut på Airbnb - slik gjør du det

Å få hjelp av oss er gratis og uforpliktende

Airbnb Bergen - korttidsleie og overnatting for kortere og lengre perioder

På delingstjensten Airbnb Bergen finner du et vidt spekter av rom til leie, både i Bergen, ellers i Vest-Norge og de fleste andre steder. Det formidles rom i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn. Du kan også leie for lengre perioder.

Via søk er det lett å spesifisere hvilken pris du maksimalt er villig til å betale, hvilken standard du trenger og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer og tettsteder i Norge og nye rom og leiligheter blir stadig lagt til. Selv om prisene er oppgitt per døgn, er det mange som leier ut for lengre perioder. Du kan chatte med utleierne direkte gjennom nettsiden og be om et godt tilbud og få svar på alle spørsmål som du måtte ha.

Slik blir du medlem av Airbnb


Leilighetshoteller i Bergen

Her er en oversikt over leilighetshoteller i Bergen og nærliggende områder, hvor du kan bo med fullt utstyrt kjøkken og møblering. Nesten som hjemme. Å leie en leilighet kan ofte være et både mer komfortabelt og rimeligere alternativ, særlig om man er en familie eller gruppe som bor sammen. Her kan man som regel også bo for lengre perioder, både i pravt sammenheng og om man leiser som bedrift:

Høyden Apartments leilighetshotell ligger i Bergen, nær Universitetet i Bergen, Universitetsmuseet og Rosenkrantztårnet, og har gratis WiFi.

Keyser Apartments 8 ligger i Bergen sentrum, 100 meter fra Universitetet og 200 meter fra Universitetsmuseet, og tilbyr overnatting med gratis WiFi og sittehjørne.

Damsgård Apartments ligger i Bergen, 800 meter fra universitetet i Bergen. Hurtigrutekaia i Bergen ligger 1,5 kilometer unna. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig. Sammenlign og finn billigste leilighet her


Overnatting i Bergen - populære hoteller:

Dette er de mest populære hotellene og overnattingsstedene i Bergen

Bergen Børs Hotel ligger i en gammel børsbygning fra 1862, og tilbyr overnatting i Bergen sentrum, 700 meter fra Universitetet i Bergen.

Hotel Norge by Scandic ligger rett ved Byparken i Bergen sentrum. Hotellet har 3 etasjer med barer, salonger og restauranter. Flybussen og bybanen stopper like i nærheten.

Scandic Torget Bergen ligger bare 200 meter fra den vakre Bryggen i sentrum av Bergen Sammenlign hotellene og søk etter billigste rom her

Sammenlign hoteller og finn laveste pris her - prisgaranti


Korttidsleie i Bergen formidlet av private utleiere

Her finner du utvalgte overnattingsalternativer og korttidsutleie i Bergen som er formidlet av private:.

Veversmauet Apartments ligger i Bergen, i nærheten av Rosenkrantztårnet, Håkonshallen og Universitetet i Bergen, og har gratis WiFi.

ANA's Bed & Breakfast ligger i Bergen, 3,2 km fra Universitetet og Universitetsmuseet, og har en fellesstue, hage og gratis WiFi. Du får tilgang til et fullt utstyrt felles bad med dusj og hårføner.

Paul's house ligger i Ågotnes og har gratis WiFi, gjestestue, hage og terrasse. Det private overnattingsstedet tilbyr bilutleie.

Kan kan leies via utleietjenesten Airbnb og Hotelscombined


Billig hybel i Bergen

Her er noen sider du kan bruke for å finne billig hybel i Bergen og andre steder. Her finner du et brewdt utvalg av hybler ved de populære studiestedene Høyskolen i Bergen, Norges Handelshyskole og Universitet i Bergen.

 • Finn.no
 • Hybel.no
 • Billig hybel ved Norges Handelshøyskole
 • Hybel til leie ved Universitetet i Bergen
 • Rimelige hybler ved Høyskolen i Bergen
 • Billig hybel ved kunst- og designhøyskolen
 • Se også: Tips for å finne billig hybel

Korttidsleie andre steder i landet

Vi formidler ikke bare korttidsleie i Bergen, men også de fleste andre steder i landet: