Smarte verktøy for Airbnb verter

05.09.2023

Å leie ut gjennom Airbnb kan være en lønnsom inntektskilde, men det kan også være tidkrevende.  Med disse smarte ressursene og tjenestene vil utleie gjennom Airbnb gå lettere og du vil tjene mer penger. Her finner du: 

 • En oversikt over smarte automatiseringsverktøy som vil spare deg for mye tid i hverdagen. 
 • Linker til gratis markedsføringsressurser, 
 • Link til din lokale vertsklubb 
 • Informasjon om aktører som kan ta seg av vask og nøkkellevering.  Tjen mer med disse smarte Airbnb verktøyene

For å gjøre livet enklere for Airbnb-verter og øke inntjeningspotensialet, finnes det smarte ressurser og tjenester som kan hjelpe. Her har vi samlet linker til flere nyttige ressurser. 

1. IGMS - Gratis Automatiseringsverktøy

IGMS er et gratis automatiseringsverktøy som er tilgjengelig for opptil tre utleieenheter. Dette verktøyet forenkler hverdagen for Airbnb-verter ved å tilby følgende funksjoner:

 • Automatisert meldingstjeneste
 • Verktøy for koordinering av rengjøring
 • Integrering med ulike plattformer som Booking.com og Tripadvisor
 • Mulighet for direkte betaling
 • Les mer om IGMS her

IGMS tilbyr flere automatiseringsverktøy som hjelper med å administrere Airbnb-utleie mer effektivt. 

2. Lodgify - Profesjonell Hjemmeside for Airbnb-verter

Lodgify gir deg muligheten til å opprette din egen profesjonelle nettside for dine Airbnb-oppføringer. Dette er spesielt nyttig for de som driver utleie på et mer profesjonelt nivå med flere utleieenheter. Her er noen fordeler med Lodgify:

 • Du får en flott nettside for ditt utleiested med tilpassede maler.
 • Muligheten til å motta bookinger uten å pådra seg gebyrer.
 • Integrering med ulike plattformer som Booking.com og Tripadvisor.
 • Gratis prøveperiode tilgjengelig.
 • Les mer om Lodgify her

3. Levering av nøkler og rengjøringstjenester

For Airbnb-verter i Oslo og enkelte andre byer tilbys nøkkelleveringstjenester, slik at du slipper å være hjemme når gjestene ankommer. Dette sikrer at nøklene blir trygt overlevert, og gjestene vil sette pris på den personlige servicen. I tillegg til dette tilbys rengjøringstjenester for Airbnb-leiligheter mellom gjestene.


4. Markedsføring av din Airbnb-leilighet

Oslo Korttidsleie er Norges ledende nettsted for korttidsutleie. Ved å annonsere på deres plattform, får du en aktiv lenke til din utleieleilighet eller overnattingssted. Dette kan positivt påvirke rangeringen din hos Airbnb og søkemotorene.


5. Vis fram din Airbnb-leilighet til mer enn 13.000 Instagram-følgere - helt gratis

Denne Instagram-kontoen viser fram fine og unike Airbnb-leiligheter til mer enn 13.000 følgere, helt gratis:

6. Webnode - Gratis Hjemmesideverktøy

Med Webnode kan du lage din egen gratis nettside for å vise frem eiendommene du har til leie. Verktøyet er enkelt å bruke og gir tilgang til mange flotte maler. Du trenger ikke mye forkunnskap for å lage en profesjonell nettside. Kom i gang med Webnode gratis

7. Bli med i din Lokale Airbnb Klubb

Møt andre verter i ditt område, del tips og delta i online eller fysiske arrangementer ved å bli med i din lokale Airbnb-klubb. Dette gir deg muligheten til å bygge nettverk med andre verter og dele erfaringer.

Disse smarte verktøyene og tjenestene vil bidra til å effektivisere Airbnb-utleien din og hjelpe deg med å tjene mer penger samtidig som du gir gjestene en flott opplevelse. Hvis du ennå ikke er Airbnb-vert, kan du lese mer om hvordan du kan bli en her eller registrere ditt utleiested her.


Ofte stilte spørsmål om å leie ut på Airbnb:

Dette er noen av de vanligste spørsmålene om å leie ut på Airbnb:

Er Airbnb trygt?

Mange lurer på om Airbnb er trygt. Det korte svaret er ja. For det første er alle som leier via Airbnb verifisert med ID. For det andre har Airbnb en ordning som heter Aircover som sikrer at verter er dekket i de svært sjeldne tilfellene at tyverier eller ødeleggelser skjer. 


Utleieblogg

Emner: Airbnb-verktøy, Airbnb-tjenester, automatiseringsverktøy, Airbnb nøkkellevering, rengjøringstjenester, nettsideverktøy, Airbnb-klubb.