Korttidsleie i Bergen

27.06.2024

Korttidsleie i Bergen trenger ikke å være dyrt. Bergen korttidsutleie formidler rimeleige utleieobjekter til leie for kortere eller lengre perioder. Send oss en uforpliktende forespørsel eller les mer her: Bergen korttidsleie 

Vi formidler følgende: 

  • Feriehus
  • Leiligheter
  • Rom
  • Hybler
  • Pendlerleiligheter
  • Hytter

Vi formidler korttidsleie over hele Norge:

Vi formidler rom, leiligheter, hus, hytter og ferieleiligheter til eie på korttdsbasis over hele landet. Send oss en forespørsel og vi kommer tilbake til deg innen kort tid.

Korttidsleie i Oslo trenger ikke å være dyrt. Vi tilbyr en god standard til en rimelig penge. Vi har flere rom og leiligheter til leie på korttidsbasis i Oslo.

Korttidsleie i Bergen trenger ikke å være dyrt. Bergen korttidsutleie formidler rimeleige utleieobjekter til leie for kortere eller lengre perioder. Send oss en uforpliktende forespørsel eller les mer her: Bergen korttidsleie

Utleieblogg

Se også vår utleiblogg med nyttige tips for utleiere og leietakere: 

Utleiehjelp

11.04.2024

Her finner du en oversikt over firmaer som tilbyr utleiehjelp i forbindelse med utleie gjennom tjenester som eksempel Airbnb, Finn.no, Tripadvisor og flere. Du kan få hjelp med alt fra vask, nøkkellevering, administrasjon og kommunikasjon med gjester og leietakere. Du kan velge å gjøre noe selv eller du kan overlate hele jobben til et firma og bare...

Hvordan leie ut på Airbnb - finn svarene på alt du lurer på her. I denne artikkelen forklarer vi deg hvordan du kommer i gang, fellene du bør unngå og hvordan du kan gjøre din utleievirksomhet mest mulig lønnsom. Artikkelen er skrevet av Airbnb eksperter som har mange års erfaring med å leie ut på Airbnb.

Å leie ut båt på Airbnb er fullt mulig - så lenge båten har en overnattingsplass. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kommer i gang med å leie ut båt på Airbnb og gir deg nyttige tips til hvordan du best kan lykkes med utleie.

Få hjelp til utleie - helt gratis. Vi har lang erfaring med utleie av både hus, rom og leiligheter. Vi hjelper både nye og erfarne utleiere.

Airbnb forsikring - dette må du vite. Hvis du vurderer å leie ut din bolig gjennom en tjeneste som Airbnb, er det flere viktige aspekter knyttet til forsikring du bør være klar over. Hva skjer hvis noe blir ødelagt eller stjålet under Airbnb-utleien?

Sikre deg billig hybel med disse tipsene. Uansett om du skal flytte til Oslo, Bergen, Trondheim eller andre store byer og populære studiesteder, er dessverre bokostnadene høye. Det er knapphet på boliger og hybler, derfor presses prisene i været. Prisene er ekstra høye i tiden rett før studiestart når mange er på leting etter bolig.

Alternativer til Airbnb omfatter plattformer som Booking Homestays, Hotelscombined, Tripadvisor, Homeaway, Couchsurfing og Misterbnb. Her kan du lese om disse utleieplattformene, hvordan du kommer i gang og hvem de passer for.

Hvordan tjene penger på utleie? Er du en av dem som synes det høres fristende ut å få noen ekstra leieinntekt, men ikke helt vet hvordan du skal gå frem? I denne artikkelen viser vi deg hvordan du gjør det.

Mange lurer på om det er mulig å leie hotellrom eller rom for noen timer. Her viser vi deg de ulike mulighetene. Vi formidler også rom til leie for noen timer. Du kan også sende oss en melding via kontaktskjemaet under, så sender vi deg et tilbud dersom vi har noe ledig.

Airbnb regler - alt du må vite. Her kan du lese om nye regler for Airbnb utleie og hva de betyr for deg som leitaker og utleier. I denne artikkelen dekker vi følgende tema:

Å leie ut hytte på Airbnb når du ikke bruker den selv kan være svært lønnsomt. Mange utleiere tjener titusenvis av kroner i uka. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kommer i gang med å leie ut hytte på Airbnb.

Å leie ut gjennom Airbnb kan være en lønnsom inntektskilde, men det kan også være tidkrevende. Med disse smarte ressursene og tjenestene vil utleie gjennom Airbnb gå lettere og du vil tjene mer penger. Her finner du:

Å leie ut på Airbnb kan være både givende og lønnsomt. Over hele verden er det millioner av verter som tjener betydelige inntekter ved å tilby rom og leiligheter gjennom Airbnb.

Airbnb skatt og skatteregler - alt du må vite. I denne artikkelen forklarer vi alt du må tenke på når det gjelder skatt knyttet til utleie gjennom Airbnb. Airbnb har blitt en populær plattform for å leie ut boliger til turister og reisende over hele verden. Selv om dette kan være en enkel måte å tjene ekstra penger på,...