Utleiehjelp

11.04.2024

Her finner du en oversikt over firmaer som tilbyr utleiehjelp i forbindelse med utleie gjennom tjenester som eksempel Airbnb, Finn.no, Tripadvisor og flere. Du kan få hjelp med alt fra vask, nøkkellevering, administrasjon og kommunikasjon med gjester og leietakere. Du kan velge å gjøre noe selv eller du kan overlate hele jobben til et firma og bare lene deg tilbake og tjene penger. 

Se også: Hvordan leie ut på Airbnb

Vi kan sette deg i kontakt med et utleiebyrå der du bor. Bare fyll ut vårt kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

Vaskebyråer

Dersom du kun ønsker hjelp med vask i forbindelse med utleie, kan du leie inn et vaskebyrå. Disse byråene har spesialisert seg på vask av utleieleiligheter og vask av Airbnb leiligheter:


Oslo

  • Difi vask

  • Mic renhold service AS


Bergen

  • Alver byggrenhold

  • Freska

  • Klar utleie


Utleiebyråer

Et utleiebyrå tar seg av hele prosessen med utleie, slik at du bare kan slappe av og tjene penger. Et utleiebyrå tar seg av hele prosessen med utleie inkludert markedsføring og booking av gjester, prisoptimalisering, kommunikasjon med leietakere, rengjøring, innsjekk og administrasjon.


Utleiebyråer i Oslo

  • Oslo korttidsleie tar seg av administrasjon av ditt utleiested.


Utleiebyråer i Bergen

  • Kommer snart


Ofte stilte spørsmål om utleiehjelp:


Hva koster utleiehjelp?

Prisen på hjelp til utleie varierer mellom de ulike aktørene og hvor mye hjelp du trenger. Du kan gjøre noe selv, for eksempel kun leie inn et vaskebyrå, eller du kan overlate alt til et utleiebyrå.

Hvilke firmaer tilbyr utleiehjelp i Oslo?

I Oslo er det flere firmaer som tilbyr utleiehjelp, blant andre Oslo Korttidsleie, Utleiehjelpen og BNB Service.

Er det vanlig å benytte utleiehjelp til vasking av Airbnb leiligheter?

Når det gjelder Airbnb vasking finnes det flere muligheter. Noen vasker Airbnb leilighetene sine selv, andre får venner eller bekjente til å gjøre det, noen leier inn et vaskegebyr mens andre krever at gjestene skal vaske etter seg selv.


Emner: Utleiehjelpen, Airbnb vasking, rengjøring Airbnb

Om Oslo Korttidsleie

Oslo korttidsleie formidler utleieboliger over hele Norge. Send oss en melding via vårt kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg innen kort tid. 

Vi formidler også tjenester knyttet til utleie, som vask, nøkkellevering, markedsføring, kommunikasjon, administrasjon, samt generell rådgivning. 

Du kan stille oss spørsmål om det du lurer på angående utleie - og tjenesten er helt gratis. Send ditt spørsmål om utleie her


Se også:

Utleiehjelp

11.04.2024

Her finner du en oversikt over firmaer som tilbyr utleiehjelp i forbindelse med utleie gjennom tjenester som eksempel Airbnb, Finn.no, Tripadvisor og flere. Du kan få hjelp med alt fra vask, nøkkellevering, administrasjon og kommunikasjon med gjester og leietakere. Du kan velge å gjøre noe selv eller du kan overlate hele jobben til et firma og bare...

Hvordan leie ut på Airbnb - finn svarene på alt du lurer på her. I denne artikkelen forklarer vi deg hvordan du kommer i gang, fellene du bør unngå og hvordan du kan gjøre din utleievirksomhet mest mulig lønnsom. Artikkelen er skrevet av Airbnb eksperter som har mange års erfaring med å leie ut på Airbnb.

Å leie ut båt på Airbnb er fullt mulig - så lenge båten har en overnattingsplass. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kommer i gang med å leie ut båt på Airbnb og gir deg nyttige tips til hvordan du best kan lykkes med utleie.

Få hjelp til utleie - helt gratis. Vi har lang erfaring med utleie av både hus, rom og leiligheter. Vi hjelper både nye og erfarne utleiere.

Airbnb forsikring - dette må du vite. Hvis du vurderer å leie ut din bolig gjennom en tjeneste som Airbnb, er det flere viktige aspekter knyttet til forsikring du bør være klar over. Hva skjer hvis noe blir ødelagt eller stjålet under Airbnb-utleien?

Sikre deg billig hybel med disse tipsene. Uansett om du skal flytte til Oslo, Bergen, Trondheim eller andre store byer og populære studiesteder, er dessverre bokostnadene høye. Det er knapphet på boliger og hybler, derfor presses prisene i været. Prisene er ekstra høye i tiden rett før studiestart når mange er på leting etter bolig.

Alternativer til Airbnb omfatter plattformer som Booking Homestays, Hotelscombined, Tripadvisor, Homeaway, Couchsurfing og Misterbnb. Her kan du lese om disse utleieplattformene, hvordan du kommer i gang og hvem de passer for.

Hvordan tjene penger på utleie? Er du en av dem som synes det høres fristende ut å få noen ekstra leieinntekt, men ikke helt vet hvordan du skal gå frem? I denne artikkelen viser vi deg hvordan du gjør det.

Mange lurer på om det er mulig å leie hotellrom eller rom for noen timer. Her viser vi deg de ulike mulighetene. Vi formidler også rom til leie for noen timer. Du kan også sende oss en melding via kontaktskjemaet under, så sender vi deg et tilbud dersom vi har noe ledig.

Airbnb regler - alt du må vite. Her kan du lese om nye regler for Airbnb utleie og hva de betyr for deg som leitaker og utleier. I denne artikkelen dekker vi følgende tema:

Å leie ut hytte på Airbnb når du ikke bruker den selv kan være svært lønnsomt. Mange utleiere tjener titusenvis av kroner i uka. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kommer i gang med å leie ut hytte på Airbnb.