Leie hotellrom for noen timer - er det mulig?

07.09.2023

Mange lurer på om det er mulig å leie hotellrom eller rom for noen timer. Her viser vi deg de ulike mulighetene. Vi formidler også rom til leie for noen timer. Du kan også sende oss en melding via kontaktskjemaet under, så sender vi deg et tilbud dersom vi har noe ledig. 

Her kan du lese mer om:

  • Rom til leie per time
  • Timeleie via Airbnb
  • Leie hotellrom noen timer
  • Korttidsleie

Rom til leie per time

Vi formidler rom som kan leies per time. Rommene er lokalisert supersentralt, noe som er perfekt mens du venter på toget, bussen eller flyet og vil slappe av noen timer, jobbe litt eller ta en dusj. Alle rommene er utstyrt med kontorpult, seng om med tilgang til dusj. Oppbevaring av bagasje er også mulig. 

Her finner du rom til leie per time

Timeleie via Airbnb

På Airbnb er det mange private som leier ut rom og leiligheter. Siden dette er privat overnatting, kan man finne verter som er mer fleksible og som er villige til å leie ut på timebasis. Det som er så fint med Airbnb er at man kan chatte direkte med utleier før man bestiller, og slik kan man enkelt spørre om timeleier er mulig og avtale en pris ut fra dette: Slik blir du medlem av Airbnb

Leie hotellrom noen timer

Det finnes også noen hoteller som leier ut rom for noen timer. Under korona-epedemien har det vært flere hotellkjeder som har tilbudt hotellrom som kontormulighet på dagtid, helt ned i et par hundrelapper. Da får man et rom til disposisjon noen timer med skrivebord, behagelig stol og raskt og pålitelig wifi.

Her kan du søke etter slike rom

Korttidsleie.net

Sjekk sidene på korttidsleie.net, som linker til stadig flere overnettingsteder som leier ut for kortere og lengre perioder, alt fra timeleie til leie per døgn, per uke og per måned. Her finner du overnatting de fleste stedene i Norge:

Korttidsleie i Oslo

Korttidsleie i Bergen

Korttidsleie i Trondheim

Korttidsleie i Tromsø

Øvrige steder

Utleieblogg

Emner:  Leie hotellrom for noen timer, korttidsleie, timeleie hotell