Leilighet for opp til 8 personer ved Oslo S

Fra kr 1250 per natt*

I denne koselige leiligheten for opp til 8 personer kan du overnatte komfortabelt like ved Oslo S. 


Om leiligheten

  • Opp til 8 sengeplasser
  • 2 (3) Soverom
  • Balkong med byutsikt
  • Fullt utstyrt kjøkken
  • Nespresso kaffemaskin
  • Raskt og pålitelig WIFI
  • Kan leies via Airbnb eller send oss en forespørsel via vårt kontaktskjema

 

🛏️ 8

🛁 1

🔲 65m2

Utsikt fra balkong
Utsikt fra balkong
Soverom 2 med 3 senger
Soverom 2 med 3 senger
Stue, med 2 ekstra sengeplasser ved behov
Stue, med 2 ekstra sengeplasser ved behov
Nespresso kaffemaskin
Nespresso kaffemaskin
Balkong
Balkong
Utsikt fra soverom
Utsikt fra soverom

* Pris varierer med dag, sesong og antall personer

Se våre andre leiligheter og rom til leie:

Dette rommet ligger rett ved Bjørvika i Oslo og byr på TV med Netflix, mini kjøleskap på rommet, mikrobølgeovn og vannkoker. Til leie per døgn. Pris fra kroner 200 per person per natt*

UTLEIEBLOGG:!

Utleiehjelp

11.04.2024

Her finner du en oversikt over firmaer som tilbyr utleiehjelp i forbindelse med utleie gjennom tjenester som eksempel Airbnb, Finn.no, Tripadvisor og flere. Du kan få hjelp med alt fra vask, nøkkellevering, administrasjon og kommunikasjon med gjester og leietakere. Du kan velge å gjøre noe selv eller du kan overlate hele jobben til et firma og bare...

Hvordan leie ut på Airbnb - finn svarene på alt du lurer på her. I denne artikkelen forklarer vi deg hvordan du kommer i gang, fellene du bør unngå og hvordan du kan gjøre din utleievirksomhet mest mulig lønnsom. Artikkelen er skrevet av Airbnb eksperter som har mange års erfaring med å leie ut på Airbnb.

Å leie ut båt på Airbnb er fullt mulig - så lenge båten har en overnattingsplass. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kommer i gang med å leie ut båt på Airbnb og gir deg nyttige tips til hvordan du best kan lykkes med utleie.

Få hjelp til utleie - helt gratis. Vi har lang erfaring med utleie av både hus, rom og leiligheter. Vi hjelper både nye og erfarne utleiere.

Airbnb forsikring - dette må du vite. Hvis du vurderer å leie ut din bolig gjennom en tjeneste som Airbnb, er det flere viktige aspekter knyttet til forsikring du bør være klar over. Hva skjer hvis noe blir ødelagt eller stjålet under Airbnb-utleien?

Sikre deg billig hybel med disse tipsene. Uansett om du skal flytte til Oslo, Bergen, Trondheim eller andre store byer og populære studiesteder, er dessverre bokostnadene høye. Det er knapphet på boliger og hybler, derfor presses prisene i været. Prisene er ekstra høye i tiden rett før studiestart når mange er på leting etter bolig.

Alternativer til Airbnb omfatter plattformer som Booking Homestays, Hotelscombined, Tripadvisor, Homeaway, Couchsurfing og Misterbnb. Her kan du lese om disse utleieplattformene, hvordan du kommer i gang og hvem de passer for.

Hvordan tjene penger på utleie? Er du en av dem som synes det høres fristende ut å få noen ekstra leieinntekt, men ikke helt vet hvordan du skal gå frem? I denne artikkelen viser vi deg hvordan du gjør det.