Leie leilighet i Oslo en helg?

05.09.2023

Leie leilighet i Oslo en helg? Oslo Korttidsleie formidler både store og små leiligheter til leie sentralt i Oslo. 

Alle leilighetene er fullt møblert og utstyrt med alt du måtte trenge for en behagelig opplevelse. Alle leilighetene har raskt WIFI, fullt utstyrt kjøkken og de fleste leilighetene har balkong. Vi formidler også rom til leie. 

Send oss en forespørsel via vårt kontaktskjema eller les mer under.

Hvorfor leie leilighet i Oslo en helg? 

Det er mange fordeler med å leie en leilighet fremfor hotell. Du får bedre plass og du kan bo sammen med familie eller venner i samme enhet. Det er også billigere å leie leilighet enn hotellrom om man er flere som skal bo sammen

En annen fordel er at samtlige leiligheter vi formidler har kjøkken med alt du trenger av utstyr, noe som gir deg muligheten til å spare penger ved å tilberede egne måltider i stedet for å spise ute. 

Supersentral beliggenhet

Du får leid leiligheter som har en supersentral beliggenhet i Oslo, med gangavstand til restauranter, attraksjoner og kollektivtransport. Dersom du har planer om å leie en leilighet i Oslo for en helg, er det også viktig at det er enkelt å komme seg til og fra flyplassen eller togstasjonen. Leilighetene som vi formidler ligger alle i nærheten av Oslo Sentralstasjon, slik at du enkelt kan komme deg til og fra byen.

Se også:

Leilighetshoteller i Oslo

Hvis du ønsker å få mer informasjon eller ønsker å foreta en reservasjon, kan du enkelt sende oss en henvendelse via vårt kontaktskjema, og vi vil komme tilbake til deg så raskt som mulig.